25 Haziran 2007 Pazartesi

10 süper yaz önerisi

1-Gardrobun yaza hazırmı? Bu yaz kısa şortlar mini etekler canlı renkler ve çiçek desenleri çok moda.Küçük bir yaz alışverişine çıkmanın tam sırası!

2-Babetler ve rahat sandaletler 2007 yazında da ayaklarımızdan
eksik olmayacak.Babette bu yıl beyaz , sarı, siyah ve lacivert renkleri hakim oldu.

3-Güneş gözlüğü yaz mevsiminin olmazsa olmazları arasından! UV koruyuculu bir güneş gözlüğü ile gözlerini güneşin zararlı etkilerinden koru.




4-Bu yaz çiçekler, giysilerden sonra tokalarımıza da damgasını vuracak!!! Mor,pembe yada beyaz renklerdeki birbirinden şık çiçekli tokalarla saçlarını yaz modasına uydur.

5-Sıcak yaz güneşi, vicudumuzun çok fazla sıvı kaybetmesine yol açar.
Yanında küçük bir şişe su taşımayı ve bol bol su içmeyi sakın unutma.





6- Yaz mevsiminin en tatlı yanı ,aynı zamanda dondurma mevsimi olması!Sıcak havalarda birbirinden lezzetli dondurma çeşitleriyle serinle.


7-Güneşlenmeden veya güneşe çıkmadan önce,cildine yüksek koruma faktörlü bir güneş kremi sürmeyi ihmal etme!




8-Uzun yaz tatilinde hobilerinle ilgilenmek ve kitap okumak için bol bol vaktin olacak.Bavuluna eğlenceli birkaç kitap atmayı unutma.






9-Yaz ayları,açık havada düzenlenen etkinlikler açısından da en zengin dönem.Neden favori şarkıcının konser programını biraz araştırmıyorsun?


10-Bu yazı deniz kenarında geçireceksen,çeşitli deniz kabukları ve renkli taşlar topla.Eve dönüşünde bunları cam bir kavanoza doldurarak odanı süsleyebilirsin.

Hiç yorum yok: